Home » , , » " Anak Ikan " penyeri hidup wanita gersang.

" Anak Ikan " penyeri hidup wanita gersang.

Portal Blog yang Neutral dan Bebas serta tidak dikuasai oleh parti politik, walaupun terdapat tawaran untuk menulis atau menyebarkan "kebaikkan" sesebuah parti politk tetapi ianya ditolak
Apa Kata Mereka? "TESTIMONI PEMBACA" dan di Facebook Page
"Terbaek. Pengetahuan yg luas dan sungguh menghiburkan para pembaca lagipun dgn brita terkini yg tepat dan padat. " - Jesrim Akok ✌ "macam macam ada..utk di kongsi bersama...nang best juak..teruskan usaha murni anda mr J. " - Habsah Mo C D ✌ "1borneo ba..sporting.. " - Dekmon Alan ✌ "macam2 ada..best!! terbaikkk!!! " - Anastasia Julie Lobert
" Anak Ikan " penyeri hidup wanita gersang . Ganas pula tajuk Mr J kali ini , tapi sebelum Mr J merungkaikan dengan lebih lanjut apa kata kita berbalas pantun sekejap:

Ikan bukan sebarang ikan ,
Ikan dijaga dengan rapi ,
Makan jangan sebarang makan ,
Nanti tertelan Cili api.



Tudia! , siapa yang rasa nak balas pantun Mr J adalah dialu - alukan. Hari - hari yang lepas Mr J ada cerita sedikit pasal "anak ayam" dan harini pula nak cerita sedikit pasal anak ikan , isk banyaknya "anak - anak" .

Sedang Mr J melayari dunia maya ini dan secara tidak langsung terjumpa satu site Anak ikan , ingin Mr J letakkan Link site tu dekat sini , tapi tak nak Mr J malukan individu tersebut disini , cukuplah ahli - ahli club itu sedar .


www.pengerindu.com
Muka - muka anak ikan terpaksa Mr J tampalkan dengan kartun beruang. hehe..


Selalunya anak ikan ini sering dijadikan simpanan bagi para - para wanita ataupun isteri - isteri yang 'kegersangan' kemungkinan ditinggalkan si suami yang berkerja jauh ataupun tiada masa untuk 'melayan' isteri mereka dan disebabkan itu mereka terjerumus ke dalam "penyimpanan" anak ikan untuk nafsu dan juga kebahagian sementara. Yang si Suami pula simpan "anak ayam" . Jangan terkejut dan kadang - kadang golongan 'Nyah' pun suka menyimpan "anak ikan" ini.

Ciri - ciri Anak Ikan:
  • Memiliki paras rupa yang agak hensem dan cute.
  • Mempunyai badan paras atlit dan berbadan seksi.
  • Pandai berkata - kata.
  • Bijak dalam hal berkaitan seksualiti dan tahan lama.
  • Daripada kurang berduit tetiba jadi berduit tanpa bekerja ( Ada orang tanggung).
  • Kerja senang sahaja , tunggu call.
  • "melayan"

Senarai Status Mangsa Anak Ikan:
  • Kebanyakkan wanita
  • Sebilangan "Mak Nyah" (anak ikan Gay)
  • Mak Datin dan juga Isteri yang mempunyai masalah dalam rumahtangga.
  • Berstatus "Janda".
  • Berduit dan berharta . (Anak Ikan pun pandai memilih).
  • ingin 'dilayan'

Klik " tolong - menolong " Gambar didalam mengandungi unsur lucah yang terlampau. Jika anda bawah 18 tahun sila jangan memandai nak klik.

Mr J mengamalkan "tangkap dan lepas" jika pancing mengena Anak Ikan.

Salam ceria ,
Subscribe untuk mendapatkan 10 ebook Percuma.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Mencari Sesuatu? Masukkan Kata Kunci dibawah:
 MAKANANAN RESEPI UNIK & ESOTIK
 KOMPUTER  APLIKASI  MUATTURUN

Langgan Artikel Percuma

 SABAHSARAWAK
Bila Mr J Menaip
 ARTIKEL KIRIMAN EMEL PEMBACA ► Sila Hantar ke admin@pengerindu.com
+PENDAPAT  +KOMEN WWW.PENGERINDU.COM► server ↑ 97%  
Stastitik

PENGERINDU.COM. Powered by Blogger.
 
Copyright © 2009 - 2014 www.pengeRindu.com Bukan Sekadar Weblog Biasa | Voice of The People Sabah / Sarawak | Rise of DAYAK- All Rights Reserved ©