PANAS: Artis Penyanyi Hip Hop Malaysia ditahan atas tuduhan merogol anak tirinya. | The Best Weblog at Sarawak | www.pengeRindu.com

www.pengeRindu.com
Juga Boleh Dikunjungi di www.pengeRindu.NET

PANAS: Artis Penyanyi Hip Hop Malaysia ditahan atas tuduhan merogol anak tirinya.

Anda mempunyai Kisah yang ingin dikongsikan? Kirimkan kepada admin@pengerindu.com Print Friendly and PDF
"Blog ini juga boleh dikunjungi dengan alamat www.pengerindu.net, isi kandungan yang sama cuma paparan yang lebih menarik dan laju" - Mr.J

KUALA LUMPUR: Seorang penyanyi sebuah kumpulan berkonsep hip hop popular tanah air ditahan polis selepas didakwa merogol anak tirinya berusia 14 tahun di rumahnya di Gombak Jaya, dekat sini, semalam.

Penyanyi berusia 37 tahun yang juga pernah berlakon filem itu ditahan selepas anak tirinya membuat laporan di Balai Polis Gombak, di sini, jam 11 malam, kelmarin.


Gambar Hiasan

Menurut sumber, dalam laporannya, mangsa mendakwa dinodai bapa tirinya itu sejak berusia tujuh tahun dan kejadian terbaru berlaku pada 9 Februari lalu.


“Berikutan laporan itu, polis melakukan siasatan sebelum menahan penyanyi terbabit di rumahnya di Gombak Jaya jam 2 pagi tadi (semalam),” katanya, semalam.

Sumber itu berkata, remaja perempuan terbabit mendakwa dia nekad membuat laporan polis kerana tidak tahan dijadikan hamba seks bapa tirinya sejak tujuh tahun lalu selain bimbang keselamatan adik perempuannya yang lain.

Nampaknya semua media masih lagi bermain dengan teka - teki siapakah gerangan artis tersebut , dia adalah penyanyi hip hop yang popular . Apa-apapun teruskan bersama pengeRindu Media Network kerana sebentar lagi Teka - Teki tersebut akan dibongkar.
Ada sesetengah Media Maya mendakwan penyanyi tersebut adalah Salah seorang angota kumpulan Shades yang pernah popular dengan lagu "Jangan diucap selamat tinggal" . Sumber http://che-armad.blogspot.com/2012/02/isu-panasss-maklumat-lengkap-siapa.html

Namun selepas banyak media dilayari ada juga klu - klu terkini tetapi masih belum disahihkan dan tidak akan disiarkan disini sehingga betul - betul "terbukti" .


Bonus:
1:All in 1 Home Player (3gp,flv,mkv,and more) MKV+HomeCinema+Coreaac.rar - 14.2 MB
2:Youtube Downloader + Player : Youtube Downloade + Player.rar - 19.1 MB
Subscribe untuk mendapatkan pelbagai aplikasi penting dan 167 flash game Percuma.
Siapakah Mr J? untuk mengenali beliau dengan lebih dekat lagi sila rujuk di "Testimoni" .
Bookmark and Share
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Enter your email address:

Terkini Terus ke Email anda


Bila Mr.J terlebih Aktif Sabah & Sarawak Makan - Makai Lawak
PENGERINDU.COM. Powered by Blogger.
Stastitik

-